Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit alaposan megmosom, majd héjában megfőzöm sós vízben. Ha lecsepegett, felszeletelem. A vöröshagymát felkarikázom, a fokhagymát összezúzom. Előbbit megszórom egy mokkáskanál sóval, és ráöntök egy evőkanál citromlevet. A paradicsomot felkockázom. A halat kisebb darabokra töröm, a kapribogyót hagyom lecsepegni, majd felaprózom. A maradék citromlébe belekeverem mustárt, a Worcester-szószt, az olívaolajat, a fokhagymát, a kapribogyót, és ízlés szerint megsózom. A krumpliszeleteket, valamint a felaprított, felkockázott hozzávalókat belekeverem az öntetbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
nokedlee
2014.02.03 18:17
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit alaposan, vöröshagymát felkarikázom, fokhagymát összezúzom, mokkáskanál sóval, evőkanál citromlevet, paradicsomot felkockázom, halat kisebb, kapribogyót hagyom, maradék citromlébe, felszeletelem, krumplisaláta, petrezselyem, felkarikázom, vöröshagymát, hozzávalókat, felkockázott, paradicsomot, citromlevet, lecsepegett, olívaolajat, felaprított, belekeverem, kapribogyót, belekeverem, kapribogyót, felkockázom, mokkáskanál, vöröshagyma, lecsepegni, összezúzom, felaprózom, citromlébe, fokhagymát, fokhagymát, paradicsom, csipet bors, vöröshagyma, csipet, burgonya, paradicsom, olívaolaj, gerezd fokhagyma, citromlé, mustár, szál petrezselyem, kapribogyó, tonhal olajos, Worcester szósz,
|
|
|
|
|